Lesgevers

Charlotte Schaldemose
Kundalini Yoga
Charlotte doet kundalini yoga sinds begin 2011. Daarnaast steunt ze als gezondheidscoach mensen die hun gezondheid wensen te verbeteren, door middel van aangename stap-voor-stap veranderingen van eetgewoonten en levensstijl. Charlotte, moeder van vier kinderen, vindt dat kundalini yoga – ook “de gebruiksaanwijzing van het lichaam” en “de yoga van bewustzijn” genoemd – een perfecte steun is om fysisch in vorm te blijven (of komen) en rust te vinden in een druk leven.

Claudia Wellens
Kleutersport, Stay Fit en Omnisport Volwassenen
In juni 2004 is Claudia afgestudeerd als regentes lichamelijke opvoeding. In verschillende Brusselse basisscholen geeft ze sindsdien les. Tijdens haar jeugdjaren volgde ze turnen, zwemmen, atletiek en voetbal. Iedere maandagavond en afwisselend op woensdag namiddag komt ze bij Vossem Sport sportles geven en dit al meer dan 12 jaar.  Andere dagen speelt ze tennis, jogt ze regelmatig of neemt ze haar 2 kindjes mee op een sportieve uitstap, een bioscoop of een kindertheater.

Katalin Csehek
Hormoonyoga
Sinds 2013 geeft Kat groepslessen in de Europese commissie, de council en daarnaast geeft ze individuele coaching aan vrouwen die geconfronteerd worden met hormoongerelateerde problemen. Ze is een gecertificeerde Hormoon Yoga Therapeute, Endo-Gym en Aviva Method-leraar en Integrative Nutrition Health Coach. Ze heeft brede ervaring met het verbeteren van de kernspieren, stemmingswisselingen, onregelmatige cyclus, onverklaarbare onvruchtbaarheid en menopauzale symptomen.

Lise Renard
Aerobic 
Lise is afgestudeerd in Communicatie Wetenschappen aan de KUL. Momenteel werkt ze als Mediaplanner in Brussel. In haar vrije tijd doet ze veel aan sport. Ze heeft jaren dans, aerobic, atletiek, voetbal en volleybal gedaan. Ze houdt wel van een uitdaging en bovendien is ze van mening dat een beetje zweten geen kwaad kan. Daarom staat ze elke woensdag klaar om de sportievelingen een energieke en plezante avond te bezorgen.

Olga Chanturia
Yoga Kids
Olga beoefent al meer dan tien jaar yoga. Na het voltooien van 3 jaar vorming in hatha en viniyoga in Belgie, werd ze yogaleraar.  Op dit moment specialiseert Olga zich in yoga voor kinderen. Zelf is ze moeder van 2 kinderen en vind ze het leuk en waardevol om yoga met kinderen te delen.

Ryanne Vanhulst

Hip Hop
Dansen is haar passie, en dit deelt ze maar al te graag met anderen. Ze heeft al sinds 2010 ervaring met lesgeven. Ze hoopt jullie te kunnen inspireren en te laten genieten tijdens haar lessen. Naast haar lessen maakt ze deel uit van een aantal Crews waarmee ze deelneemt aan kampioenschappen en optredens.

Simon Egbreghts 
Lindy Hop
Simon begon in 1997 met Lindy Hop in Amsterdam. Tussen 2000 en 2004 was hij medeorganisator van talrijke Lindy Hop workshops in Nederland. In diezelfde periode gaf hij ook les samen met Anita Holt, Sylvia Joling en Astrid Andreoli van het voormalig showteam Flat Foot Flogees en later samen met Annemarie Sachs. Hij participeerde zelf aan workshops in Duitsland, Engeland, Zwitserland, Spanje, Noorwegen en volgt inmiddels 15 jaar les in het grootste Lindy Hop danskamp ter wereld in Hërrang, Zweden. Nu geeft hij 9 jaar les in Danshuis De Ingang te Gent. Simon danst ook graag Salsa, Merengue, Tango en Balboa.