Lesgevers

Charlotte Schaldemose
Kundalini Yoga
Charlotte doet kundalini yoga sinds begin 2011. Daarnaast steunt ze als gezondheidscoach mensen die hun gezondheid wensen te verbeteren, door middel van aangename stap-voor-stap veranderingen van eetgewoonten en levensstijl. Charlotte, moeder van vier kinderen, vindt dat kundalini yoga – ook “de gebruiksaanwijzing van het lichaam” en “de yoga van bewustzijn” genoemd – een perfecte steun is om fysisch in vorm te blijven (of komen) en rust te vinden in een druk leven.

Claudia Wellens
Stay Fit en Omnisport Volwassenen
In juni 2004 is Claudia afgestudeerd als regentes lichamelijke opvoeding. In verschillende Brusselse basisscholen geeft ze sindsdien les. Tijdens haar jeugdjaren volgde ze turnen, zwemmen, atletiek en voetbal. Iedere maandagavond komt ze bij Vossem Sport sportles geven en dit al meer dan 15 jaar.  Andere dagen speelt ze tennis, jogt ze regelmatig of neemt ze haar 2 kindjes mee op een sportieve uitstap, een bioscoop of een kindertheater.

Sigrid van de Wijer
Stay Fit senioren
Sigrid is afgestudeerd als Licentiaat Lichamelijke Opvoeding aan de KUL. Initieel lag het accent vooral op energieke lessen voor een jong publiek. Na het volgen van de bijscholing “Begeleiden van sportende senioren” via de Vlaamse Trainers-school in 2013 startte ze met het lesgeven aan oudere volwassenen (60+). Een opleiding tot yogadocente (2016-2017) vervolledigde tenslotte het plaatje. Als vitaliteitscoach (CVA 2014) helpt ze graag mensen op weg naar een betere levenskwaliteit. Evenwichtige voeding en beweging zijn essentieel, maar ook voldoende ontspanning is cruciaal. Dit element loopt daarom steeds als rode draad doorheen haar lessen.

Katalin Csehek
Hormoonyoga
Sinds 2013 geeft Kat groepslessen in de Europese commissie, de council en daarnaast geeft ze individuele coaching aan vrouwen die geconfronteerd worden met hormoongerelateerde problemen. Ze is een gecertificeerde Hormoon Yoga Therapeute, Endo-Gym en Aviva Method-leraar en Integrative Nutrition Health Coach. Ze heeft brede ervaring met het verbeteren van de kernspieren, stemmingswisselingen, onregelmatige cyclus, onverklaarbare onvruchtbaarheid en menopauzale symptomen.

Lise Renard
Aerobic 
Lise is afgestudeerd in Communicatie Wetenschappen aan de KUL. Momenteel werkt ze als Mediaplanner in Brussel. In haar vrije tijd doet ze veel aan sport. Ze heeft jaren dans, aerobic, atletiek, voetbal en volleybal gedaan. Ze houdt wel van een uitdaging en bovendien is ze van mening dat een beetje zweten geen kwaad kan. Daarom staat ze elke woensdag klaar om de sportievelingen een energieke en plezante avond te bezorgen.

Laura Coorens
Street Dance  

Laura is 23 jaar en afgestudeerd in de Rechten aan de VUB. Ze heeft 10 jaar gedanst een de academie van Zaventem en geeft al drie jaar dansles in verschillende dansscholen en dansstijlen, van modern tot hiphop. Ze geeft graag dansles omdat ze jongeren hoopt warm te maken voor het dansen en ervoor te zorgen dat ze zich er helemaal in kunnen uitleven op artistiek niveau en bijgevolg hun creatieve kant kunnen benadrukken.