Lesgevers

Charlotte Schaldemose
Kundalini Yoga
Charlotte doet kundalini yoga sinds begin 2011. Daarnaast steunt ze als gezondheidscoach mensen die hun gezondheid wensen te verbeteren, door middel van aangename stap-voor-stap veranderingen van eetgewoonten en levensstijl. Charlotte, moeder van vier kinderen, vindt dat kundalini yoga – ook “de gebruiksaanwijzing van het lichaam” en “de yoga van bewustzijn” genoemd – een perfecte steun is om fysisch in vorm te blijven (of komen) en rust te vinden in een druk leven.

Claudia Wellens
Stay Fit en Omnisport Volwassenen
In juni 2004 is Claudia afgestudeerd als regentes lichamelijke opvoeding. In verschillende Brusselse basisscholen geeft ze sindsdien les. Tijdens haar jeugdjaren volgde ze turnen, zwemmen, atletiek en voetbal. Iedere maandagavond en afwisselend op woensdag namiddag komt ze bij Vossem Sport sportles geven en dit al meer dan 12 jaar.  Andere dagen speelt ze tennis, jogt ze regelmatig of neemt ze haar 2 kindjes mee op een sportieve uitstap, een bioscoop of een kindertheater.

Christine Gardiner 
Stay Fit senioren

Dennis Desmet
Multimove
Dennis is in 2007 afgestudeerd als Bachelor Lichamelijke Opvoeding – Bewegingsrecreatie. Sindsdien heeft hij in verschillende scholen in de buurt lesgegeven: zowel lagere school, kleuteronderwijs en buitengewoon onderwijs. Tijdens zijn jeugd heeft hij gevolleybald bij o.a. volleybalclub Vossem Vooruit en heeft hij tijdens zijn opleiding kennisgemaakt met handbal en heeft hij het zelfs als handbalkeeper geschopt tot 2de nationale. Nu traint hij 3x per week in een fitness en ga regelmatig hardlopen, zwemmen en fietsen. Dennis traint ook  de kinderen en de kleuters in toestelturnen bij Eurogym Tervuren en fitgym voor volwassenen. Lesgeven aan kinderen en bijdragen aan hun fitte en gezonde levensstijl ziet hij als zijn missie.

Katalin Csehek
Hormoonyoga
Sinds 2013 geeft Kat groepslessen in de Europese commissie, de council en daarnaast geeft ze individuele coaching aan vrouwen die geconfronteerd worden met hormoongerelateerde problemen. Ze is een gecertificeerde Hormoon Yoga Therapeute, Endo-Gym en Aviva Method-leraar en Integrative Nutrition Health Coach. Ze heeft brede ervaring met het verbeteren van de kernspieren, stemmingswisselingen, onregelmatige cyclus, onverklaarbare onvruchtbaarheid en menopauzale symptomen.

Lise Renard
Aerobic 
Lise is afgestudeerd in Communicatie Wetenschappen aan de KUL. Momenteel werkt ze als Mediaplanner in Brussel. In haar vrije tijd doet ze veel aan sport. Ze heeft jaren dans, aerobic, atletiek, voetbal en volleybal gedaan. Ze houdt wel van een uitdaging en bovendien is ze van mening dat een beetje zweten geen kwaad kan. Daarom staat ze elke woensdag klaar om de sportievelingen een energieke en plezante avond te bezorgen.

Olga Chanturia
Yoga Kids
Olga beoefent al meer dan tien jaar yoga. Na het voltooien van 3 jaar vorming in hatha en viniyoga in Belgie, werd ze yogaleraar.  Op dit moment specialiseert Olga zich in yoga voor kinderen. Zelf is ze moeder van 2 kinderen en vind ze het leuk en waardevol om yoga met kinderen te delen.

Thaïs Goovaerts
Street Dance
Thaïs danst al sinds haar 5 jaar. De eerste dansjaren deed ze bij villa dansa, daarna ging ze naar Everberg waar ze tot nu danst. Ze geeft al vier jaar dansles aan kinderen. Ze wilt graag haar passie delen.