Lesgevers

Anabel Schellekens
Shiatsu Yoga Flow        

Anabel heeft jarenlange professionele ervaring in hedendaagse dans en choreografie, verder heeft ze zich verdiept in shiatsu, relaxatie, yoga en waarnemingstraining. Ze brengt graag mensen in contact met de mogelijkheden van hun lichaam, zowel in rust als in beweging. Anabel woont in Leefdaal en is moeder van twee kinderen.

Claudia Wellens
Stay Fit 
In juni 2004 is Claudia afgestudeerd als regentes lichamelijke opvoeding. In verschillende Brusselse basisscholen geeft ze sindsdien les. Tijdens haar jeugdjaren volgde ze turnen, zwemmen, atletiek en voetbal. Iedere maandagavond komt ze bij Vossem Sport sportles geven en dit al meer dan 15 jaar.  Andere dagen speelt ze tennis, jogt ze regelmatig of neemt ze haar 2 kindjes mee op een sportieve uitstap, een bioscoop of een kindertheater.

Katalin Csehek
Hormoonyoga
Sinds 2013 geeft Kat groepslessen in de Europese commissie, de council en daarnaast geeft ze individuele coaching aan vrouwen die geconfronteerd worden met hormoongerelateerde problemen. Ze is een gecertificeerde Hormoon Yoga Therapeute, Endo-Gym en Aviva Method-leraar en Integrative Nutrition Health Coach. Ze heeft brede ervaring met het verbeteren van de kernspieren, stemmingswisselingen, onregelmatige cyclus, onverklaarbare onvruchtbaarheid en menopauzale symptomen.

Lise Renard
Aerobic
Lise is afgestudeerd in Communicatie Wetenschappen aan de KUL. Momenteel werkt ze als Mediaplanner in Brussel. In haar vrije tijd doet ze veel aan sport. Ze heeft jaren dans, aerobic, atletiek, voetbal en volleybal gedaan. Ze houdt wel van een uitdaging en bovendien is ze van mening dat een beetje zweten geen kwaad kan. Daarom staat ze elke woensdag klaar om de sportievelingen een energieke en plezante avond te bezorgen.

Sigrid van de Wijer
Stay Fit senioren
Sigrid is afgestudeerd als Licentiaat Lichamelijke Opvoeding aan de KUL. Initieel lag het accent vooral op energieke lessen voor een jong publiek. Na het volgen van de bijscholing “Begeleiden van sportende senioren” via de Vlaamse Trainers-school in 2013 startte ze met het lesgeven aan oudere volwassenen (60+). Een opleiding tot yogadocente (2016-2017) vervolledigde tenslotte het plaatje. Als vitaliteitscoach (CVA 2014) helpt ze graag mensen op weg naar een betere levenskwaliteit. Evenwichtige voeding en beweging zijn essentieel, maar ook voldoende ontspanning is cruciaal. Dit element loopt daarom steeds als rode draad doorheen haar lessen.